Pentru a dezvolta o companie e clar nevoie de alocarea unor fonduri importante, dar acestea nu sunt atat de usor de procurat. Totusi, firmele pot accesa bani prin scontare, iar mai multe detalii poti afla direct de la Omnicredit. Astfel, e mai simplu ca niciodata sa dezvolti o afacere, fara ca finantarea sa nu reprezinte o problema si merita sa afli mai multe despre ajutorul oferit de Omnicredit.
Ce este Omnicredit
In primul rand, Omnicredit reprezinta o platforma fintech de finantare care isi desfasoara activitatea exclusiv online, iar de la infiintare si pana in prezent a contribuit la dezvoltarea a nenumarate afaceri din Romania. Astfel, urmatoarea poate fi chiar a ta in conditiile in care aici sunt propuse mai multe solutii de finantare care se dovedesc a fi ideale. In prezent, produsele financiare sunt oferite persoanelor juridice, insa in viitor urmeaza sa fie aduse si solutii pentru cele fizice pentru ca oricine sa poata beneficia de pe urma avantajelor propuse.
Cum te ajuta scontarea
In al doilea rand merita sa afli mai multe despre scontare care iti ofera posibilitatea de a incasa pe loc biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti cu termen de plata in viitor, iar tot ce trebuie sa faci este sa le girezi catre Omnicredit. Pe aceasta cale nu mai esti nevoit sa astepti pana la data scadentei, iar solutia este e una foarte rapida si utila pentru orice firma. De asemenea, totul e foarte simplu, iar din numai cateva click-uri poti obtine finantarea care sa te ajute.
Tine grijile la distanta
Drumul catre succes e presarat cu multe obstacole pe care e important sa le evitam, insa una dintre piedici e reprezentata chiar de birocratie. Astfel, cine isi doreste sa nu aiba astfel de griji poate sa apeleze la Omnicredit unde totul se desfasoara exclusiv online, astfel ca nu e nevoie de dosare stufoase, timp pierdut si alte surprize neplacute.
Iti faci cont in cel mai scurt timp
Nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont pe site, iar mai departe alegi direct solutia de finantare pe care o doresti si incarci documentele necesare in acest sens. In cel mult o ora primesti un raspuns, iar in cazul in care acesta este afirmativ, atunci in alte cel mult opt ore suma solicitata va fi virata direct in cont, simplu si rapid.
Mult mai comod online
E mai comod pentru oricine sa isi poata gestiona activitatea exclusiv online, astfel ca per total se fac mari economii de timp, iar cel castigat se poate aloca catre alte actiuni importante in dezvoltarea afacerii tale.
Foloseste calculatorul disponibil
Omnicredit propune pe propria platforma si un calculator online care se poate folosi, iar prin intermediul acestuia se alege valoarea facturilor tale alaturi de data scadenta a acestora, iar pe aceasta cale afli pe loc care este suma pe care o primesti.
Pentru orice idee
Omnicredit iti ofera posibilitatea de a-ti pune in practica toate ideile, astfel ca nu sunt impuse deloc limite, ceea ce presupune ca ai sansa de a dezvolta un cabinet medical, fie unul stomatologic sau de kinetoterapie, un salon de infrumusetare, o florarie, o sala de fitness si nu numai.
Ajutor din partea specialistilor
Mai mult, echipa Omnicredit lucreaza in domeniul financiar de peste 15 ani, ceea ce presupune ca de-a lungul timpului a dezvoltat o bogata experienta. Cu alte cuvinte, nu exista o problema care sa fie mult prea complicata si care sa nu poata fi gestionata in mod corespunzator de catre acestia, iar antreprenorii au ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa le fie utile atunci cand isi desfasoara activitatea.