Tipuri de jocuri de noroc, varianta sloturi

Jocurile de noroc au evoluat foarte mult in istoria lor destul de lunga. S-a pornit de la niste masinarii destul de mari, care aveau parti mecanice, s-a trecut la jocurile de noroc electronice si s-a ajuns la jocurile video, la cele online, pe care le poti accesa si pe slotscalendar.ro, un site unde poti castiga bonusuri, jackpot-uri consistente si ai si recenzii si ponturi, calendar. Jocurile de noroc tip slots au ramas insa cele mai populare si sunt jucate si astazi cu frenezie in toate cazinourile, barurile sau pe toate site-urile online unde apar. In prezent sunt mai multe tipuri de jocuri de noroc tip slots, cele mai importante din industrie, care aduc si cele mai mari profituri lunare si anuale.

Avem jocurile de noroc fizice tip slots cu o singura moneda. Sunt cam greu de gasit, le mai vezi prin cazinouri, prin muzee, te bucuri de o experienta clasica, ai un jeton, o moneda pe care o tot folosesti, creditul tine mai mult. Sunt si unele care se numesc „multipliers”, unde o moneda are asociata o rata de plata in functie de numarul de monede jucate. Ideea este ca jucatorul sa foloseasca cat mai multi bani, masinariile fizice platesc proportional cu numarul de combinatii castigatoare. Cam toate masinariile de tip slots din cazinouri merg pe acest sistem.

Un tip interesant de slots fizice este „Buy-Your-Pay”, accepta pana la cinci monede ca sa dea drumul la mecanism, numarul de combinatii castigatoare activat depinde de numarul de monede introduse in aparat. Numarul maxim de monede garanteaza si deblocarea numarului maxim de combinatii castigatoare. Exista si aparatele tip slots incadrate in categoria liniilor multiple cu simboluri castigatoare. Fiecare linie castigatoare care urmeaza sa apara inseamna si bani mai multi bagati in aparat, pentru „deblocarea ei”. Un astfel de sistem poate fi intalnit si pe slotscalendar.ro in functie de jocul ales.

Cele mai funny tipuri de aparate tip slots sunt cele Wild Play, poti sa iti dublezi, triplezi castigurile foarte simplu. Se pot substitui anumite simboluri pentru a ajuta jucatorii sa aiba combinatii castigatoare. Se pot debloca si functii bonus, se poate juca in regim multiplicator. Aparatele de tip progresiv vor plati un jackpot progresiv, din ce in ce mai mare pe masura ce se insereaza mai multe monede in aparatele care sunt legate intre ele. Pana cand nu va aparea combinatia norocoasa si va castiga cineva jackpot-urile tot cresc. Dupa ce se castiga un jackpot se reseteaza si porneste iarasi cresterea de la o suma predefinita. Ca sa mareasca sansele de castig sunt legate mai nou aparatele de slots din mai multe cazinouri. Odata cu introducerea jocurilor de noroc online, jackpot-urile progresive au devenit si mai populare, numai ca in loc de mai mule cazinouri sunt legate mai multe site-uri care ruleaza acelasi joc.

Aparatele tip multi-game includ si slots si sunt la fel de populare, sansele de castig cresc, au diferite denominari, aici sansele pot fi ceva mai reduse uneori pentru ca sunt mai multe jocuri pe acelasi tip de aparat. Cand a aparut tehnologia moderna au aparut si aparatele de slots cu ecran tactil, dar si aparatele video, cu un soft care are grija de invartirea simbolurilor si de alocarea castigurilor cat mai obiectiv. Se ofera mai multe linii posibile de castig, pana la 30-100 linii de castig pot exista. Apar si mai multe bonusuri in timpul jocului, jackpot-ul este mai mare, jocuri bonus pentru castiguri extra.
Trebuie doar sa alegi tipul de joc preferat si sa incepi sa joci pentru castiguri cat mai mari si jackpot-uri cat mai interesante. In cazino sau online jocurile de noroc tip slots sunt o modalitate foarte usoara de a avea un venit in plus daca stii ce fel de jocuri sa incerci.