Ce firma serioasa de servicii funerare putem gasi in zonele din sectorul 3?

In decursul vietii cu totii trecem si prin clipe grele, tragice, cum ar fi decesul unei rude, desi nimeni nu-si doreste asta. Un astfel de eveniment poate aparea pe neasteptate si poate provoca o mare durere in suflet, dar, chiar si asa, trebuie sa ne mobilizam si sa apelam la ajutorul unei firme de pompe funebre care sa ne ajute cu tot ce inseamna inmormantarea.

In cazul in care ai un deces in sectorul 3 poti apela la firma de pompe funebre in sectorul 3 reprezentata pin Casa Funerara Luca, care va raspunde prompt apelului tau si, datorita ajutorului lor vei putea petrece mai mult timp alaturi de familie si apropiati, fara sa-ti mai faci griji in acele momente dureroase cu privire la organizarea inmormantarii sau asupra actelor de care vei avea nevoie. Mai mult decat atat, firma de pompe funebre Luca functioneaza nonstop, astfel ca se va putea ocupa la orice ora din zi si din noapte de tot ce este necesar pentru o inmormantare.

Firma de servicii funerare te va ajuta sa organizezi inmormantarea persoanei dragi si se va ocupa de tot ce este nevoie. Printre serviciile funerare pe care vi le asigura se numara intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, imbalsamarea, toaletarea si transportul persoanei trecute in nefiinta, achizitionarea, transportul si livrarea sicriului, a crucii si a accesoriilor corespunzatoare, precum si realizarea aranjamentelor florale, a coroanelor si a jerbelor cu mesaje personalizate de la cei apropiati. De asemenea, vei putea stabili cu firma de servicii funerare toate detaliile care tin de organizarea pomenirii.

Printre formalitatile pe care le asigura firma de pompe funebre se numara punerea la dispozitie a unui cadru medical specializat care va constata decesul, eliberarea unui certificat atestator, intocmirea actelor necesare pentru inhumare sau incinerare, in functie de caz. Toate aceste proceduri vor fi de folos si pentru a obtine ajutorul de deces, ce inseamna de fapt, o suma substantiala de bani acordata de stat, persoanelor asigurate.

Actele necesare pentru obtinerea ajutorului de deces sunt talonul de pensie original al persoanei decedate, actul de identitate al solicitantului, certificatul de deces, actele de stare civila ale solicitantului din care sa rezulte relatia de rudenie cu decedatul sau, in functie de caz, acte care atesta calitatea de mostenitor, tutore sau curator, dovezile pentru suportarea cheltuielilor cu inmormantarea care pot fi reprezentate prin factura de la firma de servicii funerare sau de transport funerar international.

Ajutorul de deces se acorda numai in cazul in care persoana decedata este angajat, pensionar, somer, militar sau in cazul in care unul dintre membrii familiei este asigurat.