Drob de pui, cu ciuperci

Buna ziua. Mie, una, imi place mult drobul de pui. (La fel, si ciupercile.) Mic-dejunul meu, rareori cuprinde vreun mezel, intelegeti de cE. Prefer suplimentele facute de mine, in casa. Am sa va spun acum reteta acestui drob, cu mentiunea ca ciupercile sunt optionale; daca nu va plac, puteti renunta la ele. Ingrediente 1 kg ficat pui, 1 kg pulpe dezosate, 500 g ciuperci, ceapa verde (cand e sezonul ei, sau daca va permiteti, e la fel de buna si cu ceapa uscata), 2 cepe uscate (4, daca nu puneti ceapa verde), 1 ardei rosu mare, patrunjel, condimente (pentru ca se potriveste carnii de pui, eu pun si curry, dar e chestiune de gust), 4 oua. Pentru uns deasupra: 1 ou, 1 lingura de ulei, una de pesmet, una de boia dulce. Preparare 1) Puneti pulpele la fiert, dupa 15-20 min., adaugati si ficatul si mai fierbeti 15-20 min. 2) Racita, dati carnea prin masina de tocat. 3) Caliti ceapa uscata si ciupercile, peste care, in ultimele 3-4 minute, adaugati si ceapa verde si ardeiul tocat, calind totul pentru inca 3-4 min. 4) Amestecati totul (nu uitati sa puneti si cele 4 oua si patrunjelul tocat), condimentati, si puneti in tava de chec/cozonac tapetata cu hartie de copt. Coaceti pentru 25-30 min. in cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Scoateti tava si turnati deasupra amestecul din ou, ulei, pesmet si boia dulce. Mai lasati 10 min. la cuptor, si gata! Se taie rece. Daca nu aveti familia mare, reduceti la jumatate cantitatea de carne si ficat de pui. Stiti ca este o reteta consistenta, iar din 500g ficat si 500 g carne, mie mi-a ajuns sa ma satur, mi-a rezultat o forma de cozonac de 900g.